Home2018 BlogsZus met heimwee? Log in

Comments

Zus met heimwee? — 1 Comment

 1. Ja-ja, die heimwee was heel ernstig!
  Ons Frankrijk verhaal heeft 12 jaar geduurd, van 2002 tot 2014 hebben we in de Gers gewoond, zó prachtig,
  maar dat knagende gevoel vanbinnen wilde maar niet over gaan, het werd heftiger naarmate de jaren verstreken.
  Als we voor m’n werk met de heli ergens in Nederland landden deed ik altijd een vreugdedansje, de piloten vonden me maar een halve zool, hadden er altijd dikke pret om. Ik kwam er achter dat dat vreemde gevoel “heimwee” was toen een vriendin het begon te omschrijven, de schellen vielen van m’n ogen en het feit dat Moritz toen hij amper 4 jaar was traantjes liet vloeien aan de anderen kant van de douane-ruit op Blagnac Aeroport….dat deed voor mij de deur dicht en hebben we alle makelaars in de wijde omgeving ingeschakeld.
  Ik heb er nog geen dag spijt van en Rob heeft er nu vrede mee, hij kletst de oren van z’n kop in t Frans voor z’n werk, Sunrooms verkopende in la Douce France. Ik schaats me suf….vreet kilometers bij t leven, hoeraaa!
  Ik hoop voor jullie ècht dat heimwee niet om de deur komt kijken, ik had t ook nóóit verwacht!
  Gros bisous de ta soeur! (oftewel: kus van je zus)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>