Home2018 BlogsSuper verhuizen met Drent! Log in

Comments

Super verhuizen met Drent! — 4 Comments

  1. Goed gedaan allemaal👍, alles moet natuurlijk in één dag ( nouja twee dan) klaar!
    Die gordijnen, humor, zoom lang genoeg?
    Blijft leuk… verhuizen!!!

    • Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag. Dat is 4! Beneden is het aardig op orde. Boven is het nog chaos. Maar… er komt schot in de hoeveelheid dichtgeklapte dozen. Het aantal groeit gestaag. Wij zijn geen types die in de dozen blijven zitten. Niet ons ding. We stoppen als de laatste zinnige doos is uitgepakt en de inhoud zijn weg heeft gevonden op nr. 226

    • Als je die lui over de weg langs ons huis ziet “loipen” hadden wij… Maar alleen Harco hoor! Ik ging vroeger bere hard de polder door over fietspaden, maar met die neuromodulator? Sneeuw is mijn grens! Harco zou… maar vergis je niet, want het is hier niet zó vlak! Die Noren zijn “meesters” in het afremmen op de weg. Ze springen gewoon over dwars en staan stil. Zij zijn geboren met latten e.a. rollend materiaal onder de voeten. Wij zouden onze benen subiet breken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>