Home2019 BlogsBelastingdienst chaos, COOP zorgzaam Log in

Comments

Belastingdienst chaos, COOP zorgzaam — 2 Comments

  1. Getverdemme wat een f*****g jæ**a club is dat buro buitenland toch nog steeds! Ik zou maar gauw Noorwegen als hoofd-land voor de inkomsten opgeven, zodat je met die nederlandse belastingfl*****s niks meer te maken hebt. Zo! Over tot de orde van de dag.

  2. Ha, een lotgenoot die ook in Noorwegen woont? Als je de afdeling Buitenland belt? Daar zit een “portret”! Een dame die werkelijk je afsnauwt. In het Limburgs, want die afdeling zit in Heerlen. De laatste keer dat ik belde, heb ik aan het eind van het gesprek haar “een heel fijn weekend gewenst in de hoop dat ze lekker kon uitrusten”, terwijl je in zo´n gesprek wordt afgeblaft en zelf héél kalm moet blijven. Ik heb ook een keer een oudere meneer op deze afdeling gesproken. Als je die treft? Dan zit je snor. Aardige meneer, die toegeeft dat niet alles op rolletjes loopt bij de Belastingdienst! Hij vertelde mij, dat de website achter loopt en dat het niet aan mij ligt, dat ik dingen niet kan volgen… Ik ga afwassen! 🙂 met “etterprat” = koffie met taart enzo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>