Home2019 BlogsAmsterdamse kroegentocht / pubrunde Log in

Comments

Amsterdamse kroegentocht / pubrunde — 2 Comments

  1. lieve Nardi,
    Wat was het heet he?! Je zult weten dat je de goede kant op bent geëmigreerd -;)
    Maar er komt morgen gelukkig regen hier en voor jullie goed inpakweer denk ik?
    liefs van hier,
    JW en Sy

  2. Het was inderdaad een bliksembezoek, maar mega fijn! Gillend achter David aan op de fiets door hartje Amsterdam. Bo stond met Thomas op station Amersfoort te wachten. Ze zag mij uit de verte en kwam in volle vaart op mij afrennen. ‘Omaaaaaaaaa’! Dus dat was hartverwarmend. Lieve kleinkindjes zijn het. Mink was ziek, maar hij druilde niet eens. Hij was wat stilletjes, dus ik heb hem niet in de volle vaart der volkeren gezien. Hij is van het rustige kereltje, sinds hij kan staan, ineens een doerak vol energie. Heerlijk! Vandaag de sleutel/overdracht van Revefaret 11. Geen moment van verveling…. vi snakkes! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>