Home2019 BlogsTwee fantastische boeken / To meget bra turbøker Log in

Comments

Twee fantastische boeken / To meget bra turbøker — 2 Comments

 1. Beste Nederlandse Vriend! Het was echt leuk jouw komentar over mijn book te lezen. En bedank voor goede reklaam! Ik verzoek aalti op Nederlands te schreifen om dat ik 60 jaar geleden in Groningen heb studert.
  Du bor som jeg har forstått i Norge og er glad i fjellet slik som jeg er.
  Denne fjellfölelsen fikk jeg som barn gjennom mine foreldre som tidlig tok meg med til fjells allerede like för krigen. Denne fjellfölelsen ville jeg gjerne gi videre til svenske venner ettersom jeg bor her. Nå har jeg hatt med meg mere enn 4000 sv. på eventyr i fjellet…
  Dette bare som en kommentar til hva jeg leste om deg! ha det godt i disse coronatider!! Glade hilsener Knut Beine Lykken
  d

  • Hei Knut!
   Så utrolig fint og en ære for meg, at du skrevet i bloggen min.

   Så bra at du har skrevet til meg i nederlandsk! Det høres ut som syd afrikansk! Etter så mye år, er jeg forbauset! Fordi vi skal lære norsk og det er en stor jobb!

   Du må være mer enn 80 år! Tar du fortsatt turer som du skriver om i boka? Da vet jeg med 65 år, at jeg kan på tur så mange år mer enn nå!!!

   Har du studert medisin i Groningen? Hvorfor Groningen? Bodde du i denne tiden fortsatt i Norge eller allerede i Sverige? Jeg har vært til Uppsala universitet på besøk, da jeg jobbet internasjonalt med mat allergi. Se lenken: https://www.nardieshuis.no/voedselallergie/

   Vi har vært til Norge hver år i de siste tjue årene. Om sommeren, om vinteren. Da Harco, mannen min, kunne begynne med samme jobb i Norge enn i Nederland (luftsikkerhetkontroll), flyttet vi til Norge i november 2018. Fordi vi elsker naturen, å gå på tur og her er der ikke sånn travelt miljø enn i Nederland!
   Så vi trives i Norge! Med Koronakrisen kan vi ikke til hytte, som vi leier for tredje år, på Solhaug i Rondane. Men, der kommer bedre tider, ikke sant?
   Jeg har vært der mer enn Harco, fordi han jobber fortsatt. Jeg har vært syk flere år og i Nederland tok de meg ut av arbeidsprosessen. ‘Jeg skulle leve nå’.
   Så jeg har mer tid for å gå på tur. Jeg har en ‘neuromodulator’ siden flere år, og du skal gjenkjenne den følelsen når du står på toppen: ‘Jeg har klart dette!’. Min topper er ikke så høyt, turer er ikke så langt som du snakker om i boken din, men den neuromodulator har gitt meg mitt livet tilbake. Jeg har vært på tur alene. Til fots, på ski en hver gang jeg star på en topp eller er der hvor jeg har tenkt meg? Da har jeg den ‘toppen-følelse’. Jeg har klart det med min neuromodulator. Det føles så utrolig som en seier!
   Lenken:
   https://www.nardieshuis.no/2018/09/05/super-service-pijnpoli-mcl/ og
   https://www.nardieshuis.no/2019/03/18/maandag-regel-skype-en-poetsdag/ bildet 5

   Jeg skulle har vært til Solhaug to uker i mars og med Påske. Nå tar vi bare korte turer etter at Harco er ferdig på (Korona)hjemmekontoret sitt. Men i sommeren håper vi, etter at Korona tillater det, for å gå på tur i Senja. Vi har vært ikke vart der før, men en venn (nederlender som også bor i Norge) har vært der med sykle og telt. Fantastiske bilder! Sååååå, vi skal dit! Vi har en Volkswagen ‘bobil’, som gir muligheter for å unngå steder med for mye folk. Vi brukte bilen i Nederland, for å gjøre til en sted i helgen for å gå på tur en vei og neste dag andre vei. Vi gjorde det f. eks. for å gå på kyststier i Syd Norge, men flyttet to ganger i ett år, så hadde ikke nok tid i 2019. Etter Korona…. Lenken:
   https://www.nardieshuis.no/2019/06/29/kyststi-kjonnoya-valle-med-ku-met-koe/ og
   https://www.nardieshuis.no/2019/06/22/kyststi-osteroya/

   Lenkene til boken din er:

   https://www.nardieshuis.no/2018/08/17/de-grootste-tragedie-pa-fjellet/ bildet 4. Vi bodde i Nederland, så bloggen min var bare i nederlandsk på denne tiden.
   og https://www.nardieshuis.no/2019/08/26/twee-fantastische-boeken-to-meget-bra-turboker/

   Tusen takk at du skrevet på bloggen min. Jeg håper også at Korona passerer deg på stor avstand! Vi snakkes?!
   Ha det godt,
   Nardi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>