Home2023 BlogsSnøfokk over Venabygdsfjellet / Sneeuwjacht over Venabygdsfjellet Log in

Comments

Snøfokk over Venabygdsfjellet / Sneeuwjacht over Venabygdsfjellet — 2 Comments

    • Er lag net een BMW in de greppel. Ik vrees dat de foto is mislukt. Het is nu al vroeg donker, vandaar. Vier joneglui. Reden vast veel te hard waar je maar 60 km/uur mag in combi met een fikse bocht op een bergweg = BINGO! Hoofdprijs gewonnen! Terwijl wij weer naar de hut rijden, zitten vier jongeren te bibberen in die BWM, hangend over een greppel, wachtend op de laadtruck die ze moet ophalen. Noors = kan ff duren! We hebben hulp aangeboden, natuuuuuuurlijk! Maar geen schijn van kans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>