Home2024 BlogsDisse passer ikke!!! Deze passen niet!!! Log in

Comments

Disse passer ikke!!! Deze passen niet!!! — 4 Comments

  1. Nou, Sofietje is ook goudkleurig, maar wel roest te zien onder de deur aan bijrijderskant… balen!
    Maar zij is dan ook van 1997…. Oud zat, dan beginnen wij ook roestig te worden..🤣

    • Jouw Sofietje (Ina’s auto draagt deze naam) is in betere staat van ontbinding dan onze VW-bus! Ik moet, zodra de vorst weg is, met schuurpapier en grijze verf aan de slag!!! Ik werk die plekken jaarlijks bij, maar de roest werkt harder dan ik…

    • Koop jij 2e hands wielen als je nieuwe nodig hebt? We hebben 4-motion, en 1 nieuw wiel mag niet! Dus 4 nieuwe tegelijk. Een geluk bij een ongeluk: we hadden nieuwe banden nodig. De monteur wist blijkbaar niet dat wij grote schijfremmen hebben op dit type VW. Het is hem vergeven. Hij wilde ons nog wel matsen met goedkopere banden (kleiner). We hebben weer dezelfde spijkerbanden uit Finland. Die gedragen zich super op bergovergangen, want dat passeren is niet een ‘dingetje’. Kijk nog maar eens naar https://www.nardieshuis.no/2024/03/22/i-kolonne-over-venabygdsfjellet/
      We hebben sinds 2024 al 3 auto’s in de berm zien liggen op Venabygdsfjellet. Leve de spijkerbanden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>