HomeVW-busEen wit vertrek Log in

Comments

Een wit vertrek — 4 Comments

 1. Leuk allemaal Nardi.
  Geeft een prachtig beeld van waar jullie geweest zijn en dat zo’n 4×4 bus geen overbodige luxe is ….
  Tot volgende week .Frits

 2. Hoi Nardi,
  Gaaf, skiën in dat machtig mooie land, en nu ook al op zoek naar een “hytte”? Wat een heerlijk vooruitzicht.

 3. Hoi Nardi en de lezers van je blog,

  Mochten jullie de rendiertrek in Finnmark in Noord Noorwegen willen volgen, kijk dan naar http://www.nrk.no/rein/. De NRK zendt de rendiertrek van minuut tot minuut uit in het kader van slow tv/sakte tv. Het is genieten van een schitterend landschap en een prachtige hemel, van mooie rendieren, van de mensen en honden die hen begeleiden en van belgerinkel en Samische muziek. Ook is het heel informatief.

  Hartelijk dank weer Nardi voor je mooie reisverhalen. Ik hoop dat jullie een mooie hytte zullen vinden met fijne buren en dat jullie daar lang zullen genieten.

  Hartelijke groeten,

  Marjan

 4. In aansluiting op de tip van Marjan Knijp: fantastische beelden, die rendiertrek! Zet het in jouw agenda voor 2018!!! Want de “minuut-tot-minuut” uitzending van de NRK is helaas voorbij. Sla ik mijn agenda open, dan staat er op maandag 1 mei: “Van 1 mei t/m 10 juni zijn alle DNT-hutten op de Rondane gesloten”. Waarom? Omdat dit het bevallingsseizoen van de rendieren is aldaar De wilde rendieren (dus zonder gele clip in hun oren) zijn bijzonder schuw en willen daarbij niet gestoord worden. Sterker nog, als wij mee willen werken aan het in stand houden van het aantal wilde rendieren, dan blijven wij in deze periode uit gebieden als de Rondane. De DNT werkt er aan mee. De deuren van de hutten zitten op slot. Zelfs met onze “moedersleutel” komen we er niet in! De wilde rendieren wél, in de Rondane dan. En zó hoort het.