Home2017 BlogsHyttedrøm Log in

Comments

Hyttedrøm — 5 Comments

  1. Vandaag de 1e dag in mijn uppie in’t Noorden. Ik ga zo mijn wandelspullen organiseren, een route uitzoeken op de kaart, de GPS en epirb (je weet nooit of een beest met jongen op mij voorzien heeft, dan kan ik om hulp gillen) in de rugzak doen, met water en wat eten. En mijn nieuwe wandelstokken in gebruik nemen. Ik heb thuis een checklist… maar als die stokken er niet op staan? Vergeten dus. Zonder stokken begin je hier niets! Dus nu heb ik nieuwe. Ik hoop wat leuke bloggen te kunnen maken deze week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>