Home2017 BlogsMørk brun rond Log in

Comments

Mørk brun rond — 4 Comments

  1. Hé collega schilder, je bent goed bezig!
    De groeten van Pruis, hij kende jouw verf niet.
    (Ik had weer een nieuwe pot nodig)
    T wordt supermooi bij jou!

  2. Dank voor de groeten van Pruis. Het klopt dat hij Butinox niet kent. Dat is een Nordisk verf. Mari-Anne vroeg of het bij ons goedkoper was, dan kon ik het uit Nederland meenemen. Nou… niet leverbaar in Nederland, terwijl het “mooie” verf is. Zal wel een té grote concurrent zijn van AKZO-NOBEL. Ik kon de Butinox via België kopen. Dan kwam het ook uit Noorwegen. Mijl op zeven en niet goedkoper. Inmiddels ben ik een bekend gezicht bij de professionele verfboer in Ringebu. Je weet wel, waar je een deur op de toonbank kunt leggen, zonder een spier te vertrekken en dan leest hij, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, de verfkleur elektronisch af. Hij merkte toen wél op, dat het eenvoudiger is om voortaan lege blikken te bewaren… óf een foto van een nieuw blik te maken, waarop het etiket nog leesbaar is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>