Home2017 BlogsSnødølhøgda Log in

Comments

Snødølhøgda — 2 Comments

  1. Heerlijk wandelen en getraceerd worden op een fantastisch uitzicht. Bijzonder mooi. Een heel plezierige, liefst wat drogere, tijd toegewenst.

  2. Ik krijg op verschillende blogs de txt: “Sterkte met de regen”, maar dat valt bere mee, hoor! Tussen de buien door is het droog en direct warm, omdat de zon zó krachtig is hier. Harco zit nu nog buiten in de zon te lezen. Écht vakantie! Ondanks dat er veel nattigheid is (rivieren, watervallen, moerassen) is de lucht erg droog. Ik heb zelfs vette oogdruppels gekocht, want we moeten wennen aan die droge lucht.
    De was hangt buiten, onder de overkapping, in de regen en vreemd genoeg, is deze wel droog na een dag. De was gaat ook niet “ruiken”, zoals in Nederland, als je deze een dag of twee dagen laat hangen. Blijkbaar is de lucht zóveel schoner en er zijn minder schimmels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>