Home2017 BlogsGammel Peer Gynt-weg en gloednieuwe E6 Log in

Comments

Gammel Peer Gynt-weg en gloednieuwe E6 — 2 Comments

  1. Prachtig hè, de Gynt route, wij hebben hem ook geteden eind negentiger jaren, met Sander als laatste kind wat nog “thuis” woonde en met de oudjes op vakantie wilde naar Noorwegen. We hebben toen ge-zomer-skiet in Stryn, superleuk!
    Tegen de Napapiri in Finland zijn de elanden beduidend kleiner!
    Wát een joekel!

  2. Skiën in de zomer, ja leuk is dat. Daar heb ik ooit een fraaie foto van gemaakt. Een jonge Noor in ontbloot bovenlijf, die een loipe af kwam. Daar keken wij toen zó van op! Ik denk dat wij dat niet durven, want dat is puur ijs. Kom je al remmend naast de loipe naar beneden = blaren kweken! Net als afgelopen winter… toen lag er veel ijs op de sneeuw. Zelfde effect.
    Waren het in Napapiri in Finland geen rendieren? Zodra er méér dan 1 of 2 zijn, dan is het geen eland meer. Elanden zijn altijd groter dan paarden of er moet toevallig in het voorjaar een jonkie gespot worden, maar die loopt bij zijn ouders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>