Home2017 BlogsBakken met sneeuw! 12.000 Noren zonder stroom!! Log in

Comments

Bakken met sneeuw! 12.000 Noren zonder stroom!! — 4 Comments

  1. Op de radio hoorde ik 6500 Noren zonder stroom. Staan er dan al 5500 op de ski’s??
    En die jetstream ziet er wel mooi uit, maar de gedetailleerde verwachting voor Lunde, boven mijn hoofd, ziet er een stuk rustiger uit!!Weet je wat?, ik zie wel wat het wordt! Maar zaterdag wel even naar de opfriscursus sneeuwkettingen leggen op de bus…

  2. Hahaha, nee die 5500 staan niet op de ski’s, die Noren weten namelijk van aanpakken. Het verschil in aantallen, die genoemd werden op het Nett en die van NRK-radio, zit um in het repareren in een etmaal. Later las ik namelijk op het Nett dat 4900 al weer stroom hadden. Maar toen was mijn blog gepost. Nu zit ik nog wel met een verschil van 600 Noorse aansluitingen. Dat zijn vast super verstandige en échte Noren: ny snø? På tur!!! Jeg er sjalu, sjalu, sjalu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>