Home2018 BlogsPaaskip bij volle maan Log in

Comments

Paaskip bij volle maan — 3 Comments

  1. Precies! Groeten is er deze week niet meer bij. De eerste drie weken, toen ik hier alleen was wél. Maar dat is “ander” Noors volk: ouderen, solisten. Je maakt een praatje bij een paal, groet, wenst elkaar God Tur! Maar afgelopen week ervaart Harco totaal iets anders. Het jongere spul (< 50 jaar) groet niet. Erger nog, ze gedragen zich niet zo sociaal. Vandaag stonden er bijv. drie te babbelen precies op het loipe-spoor, pittig steil. We moesten er allebei om heen… Jammer hoor! Hopelijk heeft de NRK nog méér komkommertijd?!

  2. ps. En al hebben ze een complete matras bij zich (wij maar denken dat de DNT-hutten propvol zitten, sufkoppen dat wij zijn), zelfs dan scheuren ze nog takken af, want dan wordt die matras niet nat. Wij blijven ouderwets op onze opvouwbare, lichtgewicht zitmatjes zitten en de lichtgewicht alu-schop? Die ligt in de bus, voor het geval we ergens in de sneeuw verdwijnen. Maar daar hadden we de laatste week weinig kans op met dit fraaie weer met 10 druppels sneeuw. Gelukkig hebben we het niet (m.u.v. het groeten) over de doorsnee Noor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>