Home2018 BlogsRondje Klopptjønnet Log in

Comments

Rondje Klopptjønnet — 4 Comments

  1. Hoi noorderlingen,
    Jullie treffen het met het supermooie weer. machtig mooie skitochten maken.
    Eer aan de naam,”de genieters”.

  2. Ja, puur genieten! Slechts één klein vuiltje aan de lucht: het is nogal ijzig. De zon smelt de bovenlaag een beetje, ‘s nachts vriest het als een malle, overdag komt de temp niet boven de 0 graden uit. We schrapen met onze ski’s over de bevroren sneeuw en zoeken daarom zoveel mogelijk opgewaaide sneeuw op. Buiten de loipes. Dan is Harco zo wie zo in zijn beste element!

  3. In de praktijk valt dit reuze mee. Zodra het écht waait, kun je de beboste kant van de hellingen kiezen of naar Atnbrua rijden. Daar heb je weinig last van wind. Maar… ik heb in deze vier weken minder last van wind gehad dan in één week op WH20!Als het écht waait, sluit Vegvesen Rv27 af. Dan kun je niet eens Venabygdfjellet bereiken, zie https://www.vegvesen.no/trafikkinformasjon/Reiseinformasjon/Trafikkmeldinger?type=veg&vegkategorier=Alle&vegnummer=27

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>