Home2018 BlogsBeetje stoffig Log in

Comments

Beetje stoffig — 2 Comments

  1. Gråsjøen?? Wat een eind weg! Als je dan tóch in de buurt bent ga je zeker ook de Aursjøvegen rijden? Die heb ik een keer gefietst, fantastische route! Loopt van Sunndalsøra recht naar het zuiden, dan spectaculair omhoog naar de Aursjøhytte en dan geweldig naar Finnset in Eikesdalen. Bucketlistroute!

  2. Dan zijn er twee grijze meren! Want deze ligt noord van Rv219, tussen Enden en Atna. “Makkie”, niet ver, hoor. Soms vraag ik mij wel eens waar Harco en ik niet geweest zijn. Vele autobanden versleten in Noorwegen, want dat gebied waar jij het over hebt? Daar zijn wij geweest! Super mooi! Het kan maar zo zijn, dat dat een weg was waar een vrachtwagen en camper elkaar klem hadden gereden. Ik had toen nog geen blog. Dan kan ik op naam zoeken. Die zoekmachine in mijn blog werkt super. Ik steel regelmatig uit eigen werk 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>