Home2018 BlogsEen dag om in te lijsten Log in

Comments

Een dag om in te lijsten — 4 Comments

  1. Jij maakt natuurlijk deze blog met ál die prachtige fotos om ons allen de oven uit te steken in ons koude, winderige kikkerlandje!?
    En Yes, ik moet wederom al mijn gegevens hieronder invoeren om dit bericht te verzenden vanaf mijn Appeltje
    Liefzzzzzz

  2. Ha Hardenese zus! Ja, spijtig, maar iedereen moet steeds zijn/haar gegevens invullen. Er zijn doorzetters die dit doen. Wat ik zéér op prijs stel. Er zijn ook genoeg kijkers, die mij separaat mailen. Ik kan niks aan veranderen aan de invulklus, helaas. Hoewel helaas? Want gelukkig is de website/ het blog goed beveiligd! Dagelijks weiger ik toegang tot de meeste gekken snuiters. Ik noem maar niet waar de inhoud over gaat, want dan krijg ik een nieuwe regen vreemde gasten op bezoek.

  3. Nee, “maar eens” graag vervangen door “we komen volgend jaar”. Jullie zijn bij uitstek BC-skiërs! Er zijn zoveel mogelijkheden, dat er geen saaie dag bestaat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>