Home2018 BlogsPå jakt met hengel en geweer Log in

Comments

På jakt met hengel en geweer — 4 Comments

 1. Ooooh, we worden hier stil van je prachtige foto’s (heb in een ruk even al je maart-blogs ingehaald) en zitten te gniffelen om je commentaren en je nieuwsgierigheid. Leuk die ijsvissers!
  Wat een hoop super mooie tochten heb je al weer gemaakt! Ga lekker zo door, hier is het vooral koud, maar laaaang zo mooi niet.
  liefs S en JW

 2. Komt dik voor de bakker. Geen probleem om aan bovenstaand plaatje te voldoen. Hoewel… vandaag woei het zó hard, dat ik naar Tynset reed. Volgens mij kan “ut” nu van mijn bucket list: achterstallig kadootje voor Enkhuuzers die mijn verjaardag niet vergaten. Ik had Noors glaswerk in mijn bovenkamer, maar… ha! Een persoonlijke cliffhanger voor jullie!

 3. Haha, ja ik snap um….. de sneeuw is onverbiddelijk.
  Prachtig die Broyter-tv, actie en precisie!
  grts,
  S en JW

 4. Die brøyter-serie is leuk. Héél stoer maar met een dosis sentimentaliteit. De brøyter-dame die piepklein lijkt naast haar brøyter-vrachtwagen en thuis met haar, inmiddels, twee kindjes tuttelt. Heerlijk om te zien. De collegialiteit heeft mij ook getroffen. Die stoere binken zijn lief voor elkaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>