Home2018 BlogsBroertje voor Bo en boodschappen te ski Log in

Comments

Broertje voor Bo en boodschappen te ski — 2 Comments

  1. Ha Nardi,
    Mijn Noorse woordenschat breidt zich uit! Helemaal duidelijk wat steng betekent haha.
    Die sleetjes! Ze komen mij bekend voor. In mijn enige Hardangervidda sneeuwwandelvakantie kwamen we, na enkele dagen in afzondering in een fjellstue, 1 x in de bewoonde wereld en zag ik enkelen erop voortbewegen.
    Gezellig dat Harco weer komt, geniet ervan!

  2. Ik bak af en toe een Noors woord er tussen. In de context snapt de gemiddelde bloglezer wel wat ik bedoel. Zo steekt iedereen er ook nog wat van op… Noors dus. Stengt, brøyter, supert, elg, på tur aldri sur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>